Kesäkokous

Metsästysseuran vuosikokous pidettiin majalla 29.7.2022. Paikalla oli 12 seuran jäsentä.

Metsästysasiat

Päätettiin, että rauhoitusalueita ei perusteta ja että metson ja teeren metsästäjäkohtainen riistakiintiö on 3 kpl, joista enintään yksi (1) metso. Ei muita riistakiintiöitä. Myös mahdolliset riistakeskuksen asettamat rajoitukset on huomioitava metsästettäessä. Metsästyksessä myös huomioitava poistuneet alueet Miettulassa ja Rämälässä!

Päivävierasmaksun suuruudeksi päätettiin 10 €/hlö (vieras koiran kanssa ja pienpetopyyntivieras 0 €) ja kausivierasmaksun suuruudeksi 250 € sisältäen myös pääsyn hirvijahtiin (jahtimaksu maksettava erikseen). Päivävieraan saaliit isännän riistakiintiöstä. Kausivieraalla oma riistakiintiö eikä tarvitse opasta, mutta tiedonantovelvollisuus puheenjohtajalle tai johtokunnan jäsenelle etukäteen.

Vieraslupien maksu ensisijaisesti verkkopankkisiirrolla suoraan seuran tilille (OP: FI02 5752 1620 0124 32), jolloin viestissä on mainittava isännän nimi sekä jahtipäivämäärä.

Hirvilupia seuralla on käytössä kahdeksan (8) kappaletta.

Hirvijahti aloitetaan la 22.10. klo 08:00 majalla ajometsästyksenä ja jahtimaksu on 50 €. Jahtimaksun voi maksaa perinteisesti jahdissa sihteerille tai ilmoittautumalla seuran internetsivujen kautta jahtiin ja maksamalla sähköpostiin lähetetyn laskun verkkopankissa.

Ajomiesten päälliköiksi valittiin Jarmo Askola ja Aarne Sihvola. Lihanjaon vastaaviksi valittiin Tuure Heikkonen, Kari Mäkelä, Joni Kepsu, Pekka Askola, Jukka Sihvola, Jukka Lahtinen ja Rauli Lönnfors. Huollon vastaaviksi valittiin Jouni Horppu ja Teemu Pässilä.

Peijaiset järjestetään Pyhäinpäivänä lauantai 5.11. Tilaisuus alkaa iltapäivällä klo 15:00.

Peuralupia seuralla on käytössä 2 kpl. Peurajahti aloitetaan hirvijahdin jälkeen seuruejahtina.

Hyväksyttiin yksi jäsen varsinaiseksi jäseneksi ja yksi koejäseneksi. Johtokunta teki periaatepäätöksen, ettei jatkossa esitä kesäkokouksen esityslistalle jäsenasioiden käsittelyä. Näin ollen jatkossa jäsenasioiden käsittely vain vuosikokouksessa.

Muut asiat

Peuhu-Toikkala -mestaruuskilpailut järjestettiin Tirvalla su 4.9. (häviö 743 – 738) ja 5-seuran ampumakilpailu Tirvalla su 11.9 (sijoitus 3. tuloksella 563, 9 ampujaa).

Ajokoirien PM-koe järjestetään 1.-2.10. Karkiakorven maasto luvattu käyttöön.

Beaglejen lohkonvalintakoe perjantaina 28.10. Karkiakorven maassto luvattu käyttöön.

Seura on hankkinut metsästäjille lunastettavaksi Tracker-vuosilisenssejä hintaan 60 €. Jos syksyllä on tarkoitus käyttää Trackeria, niin muistathan ladata uuden version ohjelmasta! Tällä kaudella Trackerin ja Ultracomin sovellusten yhdistyttyä vain yksi sovellus käytössä, eikä siten ole tarvetta ristiinseurannalle.

Ensi kesänä on tarve tehdä polttopuita. Pyritään kaatamaan omalta tontilta puut ja tekemään niistä polttopuut.

Metsästysterveisin

Sihteeri

Janne Askola

Omat tiedot voi tarkistaa jäsenrekisterin kautta www.mspeuhu.fi/jasenrekisteri tai ilmoittaa muuttuneet yhteystiedot (sähköposti, puhelin) suoraan sihteerille (sihteeri[a]mspeuhu.fi tai 040 706 3459).


0 kommenttia

Vastaa

Avatar placeholder

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *