Tämä sivu on tarkoitettu jäsenistön käyttöön. Täältä löydät helposti seuran säännöt ja tietosuojaselosteen, sekä pääset muokkaamaan alla olevien linkkien kautta omia tietojasi seuran jäsenrekisterissä, tarkastamaan metsästysvuokra-alueet tai ilmoittamaan saalistiedot.

Tiedostot

MS Peuhu -säännöt (pdf)
MS Peuhu -tietosuojaseloste (pdf)

Linkit

Jäsentieto — Suomen Metsästäjäliiton ylläpitämä jäsenrekisteri
Reviiri-palvelu — metsästysvuokra-alueiden tarkastamiseen
Oma riista — Riistahallinnon sähköinen asioimispalvelu, mm. sähköinen metsästyskortti sekä helppo saalistietojen ilmoittaminen

Vierasluvat

Vierasluvan (10 €/päivä) voi ostaa kesäkokouksen määrittelemiltä seuran jäseniltä tai maksamalla luvan suoraan seuran tilille. Tilisiirron viestissä on mainittava vieraan sekä isännän nimi ja metsästyspäivä. Vieraan saalis otetaan isännän kiintiöstä.

Koiran kanssa jahdissa tai pienpetopyynnissä olevan vieraan vierasmaksu on 0 €, mutta ennen jahtia on vieraan sekä isännän nimi ja jahtipäivä ilmoitettava seuralle (esim. johtokunta[a]mspeuhu.fi).

Seuran tilinumero vierasluvan maksua varten on FI02 5752 1620 0124 32.

Kausivierasluvan hinta on 250 €, ja se oikeuttaa myös osallistumisen hirvijahtiin. Erillinen hirvijahtimaksu on maksettava. Kausivieraalla on oma riistakiintiö eikä hän tarvitse isäntää mukaan metsälle. Jahdissa olosta on kuitenkin ilmoitettava seuralle etukäteen (esim. johtokunta[a]mspeuhu.fi). Kausivierasluvan halutessasi otathan yhteyttä johtokuntaan ennen luvan maksamista.