Kokousasiat

 • Metsästysseuran yhdistetty vuosi- ja kesäkokous pidettiin majalla 13.8.2021. Paikalla oli 21 seuran jäsentä.
 • Tuure Heikkonen valittiin uudelleen seuran puheenjohtajaksi. Jyri Sorsa ja Janne Askola valittiin uudelleen johtokuntaan.
 • Jahtipäälliköksi valittiin Tuure Heikkonen, sekä varajahtipäälliköiksi Hannu Peltola, Jyri Sorsa, Joni Kepsu, Janne Lahtinen, Janne Askola ja Rauli Lönnfors.
 • Riistajaoston johtoon valittiin Rauli Lönnfors ja jäseniksi Hannu Peltola, Kari Mäkelä ja Henri Hannola. Ampuma- ja kilpailujaoston johtoon Tuure Heikkonen ja jäseniksi Ari Kujala, Jukka Sihvola, Jyri Sorsa ja Henri Hannola. Kenneljaoston johtoon Rauli Lönnfors ja jäseniksi Joni Kepsu ja Iiris Sihvola.
 • Käsiteltiin ja hyväksyttiin seuran toimintakertomus ja tilit vuodelta 2020 sekä myönnettiin johtokunnalle tili- ja vastuuvapaus. Käsiteltiin tulo- ja menoarvio vuodelle 2021 sekä toimintasuunnitelma vuodelle 2021.
 • Seuran toiminnantarkastajiksi valittiin Ari Kujala ja Eija Kujala sekä varalle Jukka Sihvola ja Merja Sihvola.
 • Jäsenmaksuksi vuodelta 2021 päätettiin 50 €. Liittymismaksu vuonna 2021 varsinaiseksi jäseniksi otetuille on 500 €.
 • Valittiin yksi uusi jäsen.

Johtokunnan kokoonpano

Puheenjohtaja Tuure Heikkonen, varapuheenjohtaja Joni Kepsu, sihteeri Janne Askola. Lisäksi johtokuntaan kuuluvat Jyri Sorsa, Essi Vainio, Janne Lahtinen sekä Olli Pässilä.

Metsästysasiat

Päätettiin, että rauhoitusalueita ei perusteta ja että metson ja teeren metsästäjäkohtainen riistakiintiö on 3 kpl, joista enintään yksi (1) metso. Ei muita riistakiintiöitä. Myös mahdolliset riistakeskuksen asettamat rajoitukset on huomioitava metsästettäessä!

Päivävierasmaksun suuruudeksi päätettiin 10 €/hlö (vieras koiran kanssa ja pienpetopyyntivieras 0 €) ja kausivierasmaksun suuruudeksi 250 € sisältäen myös pääsyn hirvijahtiin (jahtimaksu maksettava erikseen). Päivävieraan saaliit isännän riistakiintiöstä. Kausivieraalla oma riistakiintiö eikä tarvitse opasta, mutta tiedonantovelvollisuus vähintään johtokunnalle (johtokunta@mspeuhu.fi) tai suoraan puheenjohtajalle/jahtipäällikölle.

Vieraslupia myyvät Pekka Askola, Kari Mäkelä, Ari Kujala ja Jukka Sihvola, myös verkkopankkisiirrolla etukäteen suoraan seuran tilille, jolloin viestissä mainittava isännän nimi ja metsästyspäivä. Tilinumero vierasmaksua varten: FI02 5752 1620 0124 32.

Hirvilupia seuralla on käytössä viisi (5) kappaletta. Pankissa on 7 lupaa. Mahdollisuus lisälupiin, jos yli 4kpl/1000ha hirviä seuran alueella (pankkilupakokous 11.11. klo 18:00 @ Anttila tai etänä). Päätettiin, että metsäkauris ja villisika hirvijahdissa ammuttuna ovat seuran riistaa.

Hirvijahti aloitetaan la 23.10. klo 08:00 majalla ajometsästyksenä ja jahtimaksu on 50 €. Jahtimaksun voi maksaa perinteisesti jahdissa sihteerille tai ilmoittautumalla seuran internetsivujen kautta jahtiin ja maksamalla sähköpostiin lähetetyn laskun verkkopankissa. Mukaudutaan sen hetkisen olevan koronatilanteen mukaan noudattaen SML:n ohjeistusta.

Luovutaan maanomistajien lihapaketista seuraavina vuosina siten, että tämän vuoden lihapaketin yhteydessä ilmoitetaan asiasta maanomistajille. Jatkossa maanomistajille tarjotaan mahdollisuus ostaa lihaa omakustannehintaan.

Ajomiesten päälliköiksi valittiin Jarmo Askola ja Aarne Sihvola. Lihanjaon vastaaviksi valittiin Tuure Heikkonen, Kari Mäkelä, Rauli Lönnfors, Joni Kepsu, Pekka Askola, Jukka Sihvola ja Jukka Lahtinen. Huollon vastaaviksi valittiin Kauko Sorsa ja Jouni Horppu.

Peijaiset pyritään järjestämään Pyhäinpäivän viikonloppuna.

Peuralupia seuralla on käytössä 1 kpl. Peurajahti aloitetaan hirvijahdin jälkeen jahtipäällikön määräämänä aikana.

Suurpetojahtipäälliköksi valittiin Tuure Heikkonen ja -varapäälliköiksi Joni Kepsu, Hannu Peltola ja Toni Heikkonen. Suurpetojahtiin lähtevät ilmoittautuvat jahtipäällikölle.

Muut asiat

 • Seuralla on ollut ammuntaharjoitteluvuoro (hirvi, haulikko) Tirvalla maanantai-iltaisin alkaen klo 18.
 • 5-seuran ampumakilpailu järjestetään Tirvalla la 4.9. klo 09:00-11:00 Tirvalla ja Peuhu-Toikkala -mestaruuskilpailut su 5.9. klo 09:00-11:00.
 • Beaglejen piirinmestaruuskoe lauantaina 9.10. Keskuspaikka kokeelle majalla ja maastoja luvattu yhdelle koiralle Karkiakorvenmäen alueelta.
 • Kouvolan Pelastuskoirajärjestö (KoPeKo ry) ja Action ry ovat käyttäneet kesällä metsästysseuran alueita harjoitteluun ja kiittävät tästä mahdollisuudesta seuraa. Kiinnostuneille myös esitellään toimintaa harjoitusten yhteydessä. Lisätietoja voi tarvittaessa kysellä Essi Vainiolta.
 • Suurpeto havainnot (karhu, susi, ahma ja ilves) suurpetoyhdyshenkilö Tuure Heikkoselle. Karhunkaatolupia 2 kappaletta alueella.
 • Hirvikoe uusittava tänä vuonna, jos on mennyt vanhaksi viime vuonna tai tänä vuonna
 • Majaisäntänä toimii Pekka Askola, majan vuokraus- yms. asioissa yhteys Pekkaan.
 • Seura on hankkinut metsästäjille lunastettavaksi Tracker-vuosilisenssejä hintaan 60 €. Ilmoitukset sihteerille, jos haluaa lunastaa lisenssin seuran kautta.

Metsästysterveisin

Sihteeri

Janne Askola

Omat tiedot voi tarkistaa jäsenrekisterin kautta www.mspeuhu.fi/jasenrekisteri tai ilmoittaa muuttuneet yhteystiedot (sähköposti, puhelin) suoraan sihteerille (sihteeri[a]mspeuhu.fi tai 040 706 3459).


0 kommenttia

Vastaa

Avatar placeholder

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *