Kesäkokous

Metsästysseuran kesäkokous pidettiin majalla 7.8.2020. Paikalla oli 14 seuran jäsentä.

Metsästysasiat

Päätettiin, että rauhoitusalueita ei perusteta ja että metson ja teeren metsästäjäkohtainen riistakiintiö on 3 kpl, joista enintään yksi (1) metso. Ei muita riistakiintiöitä. Myös mahdolliset riistakeskuksen asettamat rajoitukset on huomioitava metsästettäessä!

Päivävierasmaksun suuruudeksi päätettiin 10 €/hlö (vieras koiran kanssa ja pienpetopyyntivieras 0 €) ja kausivierasmaksun suuruudeksi 250 € sisältäen myös pääsyn hirvijahtiin (jahtimaksu maksettava erikseen). Päivävieraan saaliit isännän riistakiintiöstä. Kausivieraalla oma riistakiintiö eikä tarvitse opasta, mutta tiedonantovelvollisuus vähintään johtokunnalle (johtokunta@mspeuhu.fi) tai suoraan puheenjohtajalle/jahtipäällikölle.

Vieraslupia myyvät Pekka Askola, Kari Mäkelä, Ari Kujala ja Jukka Sihvola, myös verkkopankkisiirrolla suoraan seuran tilille, jolloin viestissä on mainittava isännän nimi sekä jahtipäivämäärä.

Hirvilupia seuralla on käytössä kolme (3) kappaletta. Pankista on saatavissa lisää lupia, jos yli 4kpl/1000ha hirviä seuran alueella (pankkilupakokous 11.11. klo 18:00 @ Anttila, koronavaraus). Jos koronatilanteen takia pankkilupakokousta ei pystytä pitämään, niin jaetaan pankkiluvat kuten viime vuonna. Päätettiin, että metsäkauris ja villisika hirvijahdissa ammuttuna ovat seuran riistaa.

Hirvijahti aloitetaan la 17.10. klo 08:00 majalla ajometsästyksenä ja jahtimaksu on 40 €. Jahtimaksun voi maksaa perinteisesti jahdissa sihteerille tai ilmoittautumalla seuran internetsivujen kautta jahtiin ja maksamalla sähköpostiin lähetetyn laskun verkkopankissa.

Ajomiesten päälliköiksi valittiin Jarmo Askola ja Aarne Sihvola. Lihanjaon vastaaviksi valittiin Tuure Heikkonen, Kari Mäkelä, Rauli Lönnfors, Joni Kepsu, Pekka Askola, Jukka Sihvola ja Jukka Lahtinen. Huollon vastaaviksi valittiin Kauko Sorsa ja Jouni Horppu.

Peijaisten järjestämisestä päätetään myöhemmin. Ehdolla päivätilaisuus ulkona Pyhäinpäivänä 31.10.

Peuralupia seuralla on käytössä 2 kpl. Peurajahti aloitetaan hirvijahdin yhteydessä.

Suurpetojahtipäälliköksi valittiin Tuure Heikkonen ja -varapäälliköiksi Joni Kepsu, Hannu Peltola ja Toni Heikkonen. Suurpetojahtiin lähtevät ilmoittautuvat jahtipäällikölle.

Käsiteltiin kahta päättyvää koejäsenyyttä joista toinen hyväksyttiin jäseneksi ja toinen jätettiin vuosikokouksen päätettäväksi, jotta henkilö voi olla päättävässä kokouksessa paikalla. Käsiteltiin myös kaksi koejäsenanomusta, jotka molemmat hyväksyttiin.

Muut asiat

Pidetään varaston ja lahtivajan maalaustalkoot 29.8. klo 9:00 alkaen sekä koronaa väistellen.

Peuhu-Toikkala -mestaruuskilpailut järjestetään Tirvalla la 5.9. klo 09:00-11:00 ja 5-seuran ampumakilpailu Tirvalla su 13.9. klo 09:00-11:00.

Kouvolan Suunnistajat on järjestämässä suunnistuskilpailun seuran alueilla 12.9.

Kouvolan Pelastuskoirajärjestö (KoPeKo ry) ja Action ry ovat käyttäneet kesällä metsästysseuran alueita harjoitteluun ja kiittävät tästä mahdollisuudesta seuraa. Kiinnostuneille myös esitellään toimintaa harjoitusten yhteydessä. Lisätietoja voi tarvittaessa kysellä Essi Vainiolta.

Maasto ja laavu on alustavasti luvattu 26.9. Kansainväliseen hirvenhaukkukokeeseen.

Seura hankki metsästäjille lunastettavaksi Tracker-vuosilisenssejä hintaan 60 €. Kaksi lisenssiä on vielä vapaana. Jos syksyllä on tarkoitus käyttää Trackeria, niin muistathan ladata uuden version ohjelmasta! Seura voi myös hankkia jäsenille lunastettavaksi UltraCom-seuralisenssi, jos halukkuutta siihen löytyy.

Metsästysterveisin
Janne Askola, Sihteeri

Omat tiedot voi tarkistaa jäsenrekisterin kautta www.mspeuhu.fi/jasenrekisteri tai ilmoittaa muuttuneet yhteystiedot (sähköposti, puhelin) suoraan sihteerille (sihteeri[a]mspeuhu.fi tai 040 706 3459).

Päivitetty 22.8.: korjattu maininnat vuosikokouksesta kesäkokoukseksi


0 kommenttia

Vastaa

Avatar placeholder

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *