Metsästäjäliitto on siirtänyt jäsenrekisterinsä uudelle palveluntarjoajalle. Uusi Metso-rekisteri on jäsenseurojen puheenjohtajien ja sihteerien käytössä 1.4. alkaen ja jäsenistölle tarkoitettu OmaMetso-palvelu avautuu 1.5.

Tämän johdosta seuran jäsenrekisteri ei myöskään ole avoinna jäsenille huhtikuun aikana. Tunnukset 1.5. julkaistavaan OmaMetso-palveluun saa klikkaamalla ”Tilaa uusi salasana” palvelun kirjautumissivulla ja kirjoittamalla sähköpostiosoitteeksi aiemmin seuralle ilmoittamasi sähköpostiosoitteen. Tunnukset jäsenille toimitetaan heti kun palvelu avautuu yleiseen käyttöön. Toimitusosoitteena käytetään jäsenien jo aiemmin seuralle ilmoittamia sähköpostiosoitteita. Jos huhtikuun aikana haluat ilmoittaa uuden sähköpostiosoitteen, niin sen voi tehdä suoraan sihteerille esimerkiksi osoitteeseen sihteeri@mspeuhu.fi.

Jatkossa palvelussa OmaMetsossa voi maksaa mm. seuran jäsenmaksulaskut, valita haluamansa maksutavan (esim. sähköposti, Siirto, MobilePay, e-lasku, kirjeposti). Palvelussa on myös tarjolla muun muassa Metsästäjäliiton jäsenviestintää, Jahti-lehden digiversio ja Metsästäjäliiton kumppaneiden tarjouksia jäsenille.

Lisätietoa rekisteristä päivitetään tähän tekstiin myöhemmin.

Kategoriat: Uncategorized

0 kommenttia

Vastaa

Avatar placeholder

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *