Tämänhetkisen koronatilanteen takia sekä Metsästäjäliitto että Kouvolanseudun riistanhoitoyhdistys suosittelevat erikoistoimia metsästysseurojen yhteisjahteihin. Näiden pohjalta seuran johtokunnassa on koostettu ohjeet syksyn jahteja varten.

Kokoontuminen ja tarjoilut

Kokoontuminen jahtiin majalla ulkotiloissa. Paikalla viimeistään klo 8:00. Jos sisätiloissa on käytävä, niin maskin käyttö on suositeltavaa. Maskia voi käyttää niin halutessaan muissakin tilanteissa, eikä sitä pidä kenenkään paheksua!

Kahvitarjoilua ei ole koska se ruuhkauttaa sisätilat. Omat kahvit mukaan omaan termariin! Ollaan myös ulkoruokinnassa eli makkaranpaisto ym. nuotiolla.

Huolehdithan turvaväleistä!

Jahtimaksu

Jahtimaksun maksaminen vain tilille (40 €, FI02 5752 1620 0124 32, viestiin kenen jahtimaksu, jos ei oma). Ei mahdollisuutta maksaa käteisellä! Myös mahdollisuus ilmoittautua OmaMetson kautta, jolloin saa sähköpostilaskun. Lihaosuus ei tänä vuonna edellytä osallistumista jahtiin, mutta maksu on suoritettava, jos lihaosuuden haluaa!

Metsästys

Ajomiehet liikkuvat omilla autoillaan.

Tarkemmat ohjeet mahdollisiin pienryhmiin jakautumisesta lauantaina majalla.

Kaataja suolistaa saaliinsa kuten tähänkin saakka. Saaliin noudossa ja nylkemisessä toimitaan tilanteen mukaan ja odotetaan ohjeistusta.

Muuta

Jos olet sairaana tai on koronaoireita, niin ethän osallistu jahtiin! Jos sairastut viikolla jahdin jälkeen, niin silloin ilmoitus jahtipäällikölle.

Lihanjakoryhmä sopii keskenään tarvittavista toimista ja huolehtii osaltaan turvallisuudesta.


0 kommenttia

Vastaa

Avatar placeholder

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *