Syksyn ensimmäinen saalis.

Hirvijahti aloitettiin lauantaina klo 8:00 majalla yhteensä 32 jahtimiehen voimin ajojahtina. Aamupäivän Lanttan ja Pyörämäen moteissa oli vain yksi näköhavainto hirvistä, mutta saalista ei saatu. Iltapäivällä lähdettiin vielä yrittämään Hyyryltä. Syksyn saaliskertymä aukesi Koipiantien varressa, kun lehmä ja kaksi vasaa yrittivät passiketjun läpi. Toinen vasoista jäi passiketjuun saaliiksi. Jäljelle jääneet kääntyivät takaisin mottiin liikkuen passilinjan suuntaisesti kohti Lauttalampea, jonka eteläkärjessä myös toinen vasa saatiin kaadettua.

Sunnuntaina oli vuorossa koirajahti yhteensä neljän koirin voimin. Mikkelintien pohjoispuolelta paikallisen mansikkayrittäjän mansikkamaan reunasta saatiin aamupäivällä kaadettua 2+2 piikkinen sonni. Iltapäivällä viikonlopun vielä kruunasi Lauttalammen rantaan kaadettu 4+5 piikkinen sonni. Yhteensä viikonloppuna hirvihavaintoja jahdissa oli 13 eikä kaikkia seuran maastoja keretty edes käymään lävitse.

Ja tältä erää syksyn viimeinen saalis

Onnistuneen jahtiviikonlopun jälkeen kaikki seuran luvat on käytetty ja pankkilupakokous pidetään vasta marraskuun loppupuolella. Tältä erää siis hirvijahti on tältä syksyltä ohitse. Jahtia jatketaan peurajahdilla, kunhan on selkeitä havaintoja peuroista. Tästä ilmoitetaan myöhemmin.


0 kommenttia

Vastaa

Avatar placeholder

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *