Ilmoittautumisen hirvijahtiin ja samalla jahtimaksun voi suorittaa seuran jäsenrekisterin kautta. Klikkaa itsesi jäsenrekisteriin (linkki) ja kirjaudu omilla tunnuksilla sisään. Uuden salasanan voi tilata kohdasta ”Tilaa uusi salasana”. Jos myös kirjautumiseen käyttämäsi sähköpostiosoite on unohtunut, niin laitathan viestiä sihteerille sähköpostilla (sihteeri[at]mspeuhu.fi) tai whatsappilla, niin tarkistetaan tunnukset kuntoon.

Kirjautumisen jälkeen klikkaa vasemmalta sivupalkista auki kohta ”Ilmoittautuminen” (kts. kuva), ja jatka siitä eteenpäin järjestelmän ohjeiden mukaan. Järjestelmä pyytää vielä tiedon osallistutko jahtiin lähtökohtaisesti ampujana vai ajomiehenä, sekä tekee automaattisesti laskun jahtimaksusta, jonka voit suorittaa omilla pankkitunnuksillasi.

Netti-ilmoittautuminen on auki nyt ja sulkeutuu alustavasti ensimmäisen jahtiviikon keskiviikkona. Ilmoittautumisen ja jahtimaksun voi myös suorittaa vanhaan tapaan majalla, niin halutessaan.

Jäsenrekisterin kautta voi myös ilmoittaa halukkuutensa ostaa Tracker-vuosilisenssi alennettuun 60 € hintaan (norm. 69 €). Ilmoittautuminen on auki nyt ja sulkeutuu 16.8., jotta lisenssit saa käyttöön viimeistään 20.8. Lisenssit tilataan jos jäsenet haluavat noin 10 lisenssiä tai enemmän Lisenssejä voi myös hankkia itselle useamman kuin yksi, sillä jokainen lisenssi pidentää ohjelman voimassaoloa vuodella. Lasku lisenssistä lähetetään ilmoittautumisajan päättyessä sähköpostilla. Lisenssi toimitetaan sähköpostitse ilmoittautuneille viimeistään 19.8.

Lisenssit on tarkoitettu vain seuran jäsenille ja heidän perheenjäsenilleen, joten myös koirasta huolestuneelle perheenjäsenelle voi hankkia oman lisenssin. (”Jäseniksi luetaan seuran tai seurueen jäsenet, koejäsenet sekä muut metsästysvieraat, jotka metsästävät seuran tai seurueen kanssa. Jäseniksi katsotaan myös edellisten perheenjäsenet. – Tracker ”)


0 kommenttia

Vastaa

Avatar placeholder

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *