Viikonlopun saaliina oli lauantaina aamulla koiran haukusta ammuttu nuori hirvisonni (1+1 piikkiä). Samassa porukassa oli myös alunperin toinen sonni ja lehmä vasan kanssa. Kumpanakin päivänä oli pyrkimyksestä huolimatta pelkästään koirajahtia vähäisen ajomiesmäärän takia.

Lauantaina myös pölläytettiin valkohäntäpeuraa Letkun pellolta, mutta mäyräkoira-ajo päättyi ajettavan ylitettyä Lauttalammen. Sunnuntaiaamuna, lauantaina jo passilinjan välttäneet, lehmä ja vasa höynäyttivät meitä uudestaan. Mikkelintien pohjoispuolella ei ollut havaintoja hirvistä. Koko viikonloppuna oli yhteensä 11 hirvi-, 4 valkohäntäpeura- ja 2 kaurishavaintoa.

Saaliiksi saatu hirvi on tarkoitus paloitella keskiviikkona, ja siitä otetaan lihat hirvipeijaisiin. Maanomistajapaketteja ei tästä hirvestä saada vielä tehtyä. Tulevana viikonloppuna todennäköisesti jatketaan koirajahdin merkeissä.


0 kommenttia

Vastaa

Avatar placeholder

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.