Näkymä seuran internetsivujen ensimmäisen version etusivulta.

Metsästyskauden alkuun on vielä viikkoja. Seurassa tapahtuu kuitenkin ennen sitä muita asioita. Jäsenille näistä asioista pyrkii nyt myös kertomaan uudet internetsivut. Näiden sivujen tarkoituksena on kertoa seuran tapahtumista etu- ja myös jälkikäteen, sekä olla ponnahduslautana seuran itse tai välillisesti tarjoamiin mahdollisuuksiin.

Kokonaisuus on vielä tällä hetkellä jonkin verran keskeneräinen, mutta pieniä kohennuksia yleisilmeeseen ja käytettävyyteen pyritään lisäämään vähä vähältä. Kaikki kehitysehdotukset yms. otetaan ilolla vastaan, ja niitä voi lähettää esimerkiksi sähköpostilla osoitteeseen nettisivut@mspeuhu.fi. Meillä on myös käytössä sähköpostiosoite johtokunta@mspeuhu.fi, johon lähetettävät viestit ohjataan koko johtokunnan luettaviksi.

Sivuilta löytyy tällä hetkellä seuran säännöt ja tietosuojaseloste, sekä linkit Metsästäjäliiton ylläpitämään seuran jäsenrekisteriin ja Reviiri-palveluun, josta voi käydä tarkistamassa ajantasaisen vuokrasopimustilanteen. Jos sinulla ei ole tunnuksia jäsenrekisteriin ja Reviiri-palveluun tai ne ovat unohtuneet, saat uusittua ne ottamalla yhteyttä allekirjoittaneeseen (nettisivut@mspeuhu.fi) tai johtokuntaan.

Terveisin
Janne Askola

Kategoriat: Nettisivut

0 kommenttia

Vastaa

Avatar placeholder

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *